Betal månedlig
Betal senere
Nye Bestillinger +47 2396 3078

Personvernerklæring loveholidays

loveholidays forstår og respekterer viktigheten av ditt personvern, og vi forplikter oss til å gjøre alt vi kan for å beskytte personopplysningene dine.

Vennligst les disse retningslinjene for personvern for å se hvordan vi bruker og beskytter de personopplysningene dine. Vi har også retningslinjer for informasjonskapsler som forklarer hvordan vi bruker informasjonskapsler og annen lignende teknologi. Fra tid til annen kan vi gjøre endringer i disse retningslinjene, så vennligst å besøke disse sidene regelmessig dersom du ønsker å holde deg oppdatert med eventuelle endringer som vi foretar.

Våre retningslinjer for personvern dekker alle plattformene som du velger å samhandle med, inkludert vår mobilaktiverte plattform samt sosiale medier. Ved å gi oss personopplysningene dine godtar du overføring, lagring eller behandling av opplysningene dine i samsvar med disse retningslinjene.

Ved å foreta en bestilling eller sende inn enhver personlig informasjon via våre kanaler, godtar du at vi kan håndtere personopplysningene dine som beskrevet nedenfor. Hvis du ikke godtar at vi bruker personlopplysningene dine på denne måten, kan vi dessverre ikke behandle bestillingen din, og du bør ikke bruke nettstedene våre.

Hva slags personlige opplysninger samler vi inn?

Når du bestiller gjennom oss, må du oppgi visse opplysninger som navn, adresse, e-post, telefonnummer og betalingsinformasjon. Hvis du fyller ut bestillingssidene, men av en eller annen grunn ikke faktisk fullfører bestillingen, vil det bli fortsatt bli betraktet som at du har gitt oss opplysningene dine.

Hvis du kontakter oss, enten via telefon, e-post eller ved annen metode, blir du bedt om å gi en viss informasjon. Dette vil trolig inkludere navn, adresse, e-postadresse og telefonnummer, slik at vi kan svare deg på riktig måte.

Det er også andre tilfeller der du gir oss informasjon, for eksempel hvis du registrerer deg for å administrere bestillingen din via nettsiden vår, legger inn en anmeldelse, blir med på en av konkurransene våre eller er med på en markedsundersøkelse.

Informasjon som du gir oss om andre på din side

Hvis du bestiller sammen med andre eller for noen andre, må du også gi oss informasjon om disse, for eksempel navn og fødselsdato. Det er ditt ansvar å sikre at de er klar over at du har gjort dette, og også aksepterer hvordan vi bruker og behandler deres informasjon så vel som din.

Hvilken informasjon innhenter vi automatisk?

Når du besøker nettstedene våre, innhenter vi automatisk informasjon som IP-adressen for enheten, datoen og klokkeslettet for besøket, maskinvaren, programvaren eller den bestemte nettleseren som ble brukt, samt informasjon om besøket ditt, inkludert alle sider du så på og samhandlet med. Vi gjør dette automatisk, selv om du ikke faktisk foretar en bestilling.

Hvis du bruker en mobilenhet for å nå oss, beholder vi opplysninger som identifiserer enheten, opplysninger om hvor du befinner deg og eventuelle spesifikke innstillinger. Se våre retningslinjer for informasjonskapsler for mer informasjon om dette.

Informasjon som vi får fra andre

Vi kan også få informasjon om deg fra andre kilder, for eksempel tjenesteleverandørene dine, tilknyttede selskaper og andre tredjeparter som kredittreferansebyråer, betalingsprosessorer, søkemotorer eller sosiale medier. Vi kan bruke denne informasjonen sammen med annen informasjon du oppgir for å fullføre eller behandle bestillingen din. Vi vil varsle deg når vi mottar informasjon om deg fra disse og formålene som vi har til hensikt å bruke informasjonen til.

Nøyaktig hva gjør vi med personopplysningene dine?

Personopplysningene dine kan bli brukt på følgende måter:

Behandle bestillingene dine: For å si det enkelt må vi bruke dine personopplysningene dine for å sikre at tjenestene du har valgt, som kan omfatte flyreiser, hoteller, transport, forsikring og andre tilknyttede produkter, blir gitt til deg. Vi trenger en viss informasjon om deg og dine slik at vi kan oppfylle kontraktsforpliktelsene når du foretar en bestilling.

Brukerkonto: Informasjonen som du oppgir når du oppretter en konto tillater oss å gi deg tilleggstjenester, inkludert muligheten til å administrere bestillingene dine, personlige innstillinger og tilgang til spesialtilbud.

For å kommunisere med deg angående bestillingen din: Vi vil måtte kontakte deg ved hjelp av e-postadressen eller telefonnummeret som du oppgav for å gi deg informasjon som er relevant for bestillingene dine. For eksempel, for å bekrefte bestillingen din, varsel om endringer, sikkerhetsvarsler, administrative meldinger om arrangementer samt påminnelser.

Kundestøtte: Du kan når som helst kontakte oss, om dette er et generelt spørsmål, et spørsmål om bestillingen din eller for å melde om et problem. Du kan gjøre dette gjennom Administrere Min bestilling på nettsiden vår, via telefon eller via sosiale medier. Vi bruker informasjonen du har gitt oss til å svare på eventuelle spørsmål og svare for på forespørselen din eller andre forespørseler du måtte ha i fremtiden. Hvis du kontakter oss via telefon, kan samtalen din bli registrert og vurdert med tanke på kvalitet og til opplæringsformål. Opptak blir bare beholdt i en begrenset periode og deretter automatisk slettet, med mindre vi har en legitim interesse for å beholde dem i en lengre periode.

Personlig tilpasning av erfaringen din: Noen ganger bruker vi opplysningene dine slik at vi kan vise deg de mest relevante produktene og tjenestene vi tror du vil være interessert i, for eksempel de beste tilbudene og spesialtilbud for reisemål som du liker eller har vært på tidligere.

Markedsføring: Når du foretar en bestilling og ikke spesifikt meldt deg av (eller i ethvert annet tilfelle, hvis du har meldt deg inn), kan vi kontakte deg med informasjon om andre produkter og tjenester som vi tilbyr som ligner på de du har allerede kjøpt eller spurte om, og som vi tror kan interessere deg basert på personopplysningene dine. Du kan selvsagt når som helst melde deg av disse e-postene.

Kampanje-aktiviteter: Dersom du deltar i noen av våre kampanjer (for eksempel spørreundersøkelser eller konkurranser), må vi bruke informasjonen som du oppgir for å drive disse kampanjene.

Forbedre tjenestene våre: Noen ganger kan vi bruke opplysningene dine til å hjelpe oss med å forbedre kvaliteten og funksjonaliteten av tjenestene våre. Dette kan inkludere eliminering av feil i vårt system, dataanalyse, testing, og for statistiske- og markedsundersøkelsesformål, som alle hjelper oss med å forbedre tjenesten som vi tilbyr.

Sikkerhet: Vi kan bruke opplysningene dine som en del av innsatsen vi nedlegger for å sikre at nettstedene våre (og informasjonen du gir oss) er trygge, og for å forhindre svindel eller uautorisert tilgang / bruk av nettstedene.

Falske påstander: Vi kan bruke personopplysningene dine for å forhindre, oppdage eller forsvare eventuelle påstander / handlinger som vi mener er potensielt falske eller skadelige for våre legitime interesser.

Juridisk og forskriftsmessig etterlevelse: Vi må kanskje bruke informasjonen din i forhold til juridiske tvister, forskriftsmessige-, etterlevelses- eller kriminelle etterforskninger, eller om nødvendig for å håndheve rettighetene våre.

Når vi behandler informasjonen som beskrevet ovenfor, vil det være i samsvar med én eller flere av følgende juridiske rettigheter:

Utførelse av en kontrakt: Vi må bruke informasjonen din for å kunne gjennomføre kontrakten du har med oss og tjenesteleverandørene dine. Vi bruker informasjonen du gir oss når du foretar en bestilling for å avslutte og behandle bestillingene med de relevante tredjepartsleverandørene.

Samtykke: Du kan bli bedt om å gi ditt samtykke til at vi kan sende deg markedsførings- og kampanjemateriale. Hvis du gir oss dette samtykket, vil vi kontakte deg med bakgrunn i dette. Du kan når som helst trekke samtykket ditt tilbake ved ganske enkelt å melde deg av - bare følg avmeldingslinken i e-posten og du er ferdig. Alternativt kan du også sende ene-post til unsubscribe@loveholidays.com, og vi vil gjøre det for deg.

 

Legitim interesse: Vi kan bruke informasjonen din for vår egen legitime interesse, for eksempel for å gi deg det mest relevante innholdet på nettstedet vårt eller for å markedsføre nye tjenester samt for visse administrative og juridiske formål.

Forretningstransaksjoner: Vi kan bruke opplysningene dine i forbindelse med en forretningstransaksjon som salg av deler eller av hele virksomheten vår.

Hvordan lagrer vi opplysningene dine?

All informasjon som du oppgir er lagret på sikre servere, og alle betalingstransaksjoner er kryptert. Kun autorisert personell har tillatelse til å ha tilgang til informasjonen din under arbeidet deres sammen med oss. Selv om vi gjør vårt beste for å beskytte opplysningene dine, er ingen overføring via Internett eller som er elektronisk lagret garantert å være helt sikker, og du gir oss informasjonen din på egen risiko.

Vi beholder kun informasjonen din over en rimelig tid, eller så lenge du eller loven tillater dette.

Når du betaler ferien din, lagrer vi ikke kortopplysningene dine – i stedet bruker vi en kryptert autorisasjons-"token" som er utstedt av betalingsleverandøren din for å få betalingen, eller gjenstående betaling hvis du velger å betale avdragsvis.

Når deler vi opplysningene dine med tredjeparter?

Under visse omstendigheter kan vi dele informasjonen du gir oss med organisasjoner utenfor loveholidays. Tredjepartene som vi kan dele opplysningene dine med inkluderer:

Tjenesteleverandører: Hvis du foretar en bestilling, må vi dele bestillingsopplysningene med tredjeparter som hoteller, flyselskaper, forsikringsselskaper og overføringsleverandører for å fullføre bestillingen din. Opplysningene som deles kan inneholde navn ditt samt navn og alder til alle gjestene som reiser sammen med deg, eventuelle preferanser eller spesielle forespørsler som du opplyste om når du foretok bestillingen din samt kontaktopplysningene dine. Hvis du kontakter oss med en forespørsel om bestillingen, kan vi sende dette videre til leverandørene våre dersom de er nødvendige for å svare deg.

På grunn av vår virksomhets karakter og de arrangementene som du har valgt, kan det være nødvendig at opplysningene dine blir overført til og lagret på en destinasjon utenfor EØS-området som ikke nødvendigvis er underlagt det samme nivå av databeskyttelseskontroll som innenfor EØS. Vi vil ta alle rimelige forhåndsregler for å sikre at opplysningene dine blir håndtert på en trygg måte.

Støttetjenester fra tredjeparter: Disse inkluderer alle som tilbyr støttetjenester eller funksjoner på våre vegne, inkludert betalingskortbehandling, bedriftsanalyse, revisjonsbyråer, annonsering og kundestøtte. Dette kan være å sende deg markedsføringsmateriale på våre vegne eller for å innhente informasjon som kan analyseres for å forbedre tjenestene våre. De har tilgang til og kan kun samle inn opplysningene som er nødvendige for å utføre de avtalte funksjonene og har ikke tillatelse til å dele eller bruke informasjon for noe annet formål.

Betalingsprossesorer og andre finansielle institusjoner: Når du foretar en betaling for bestillingen din, bruker vi en tredjeparts betalingsprosessor for å ta betalingen. Hvis du skulle be om tilbakebetaling på bestillingen, kan det være nødvendig for oss å dele visse opplysninger med betalingsprosessoren og den relevante finansinstitusjonen, slik at de kan foreta tilbakeførselen. Dette kan inneholde en kopi av bestillingsbekreftelseen, økonomiske opplysninger og IP-adressen som ble benyttet under bestillingen din.

Henvisende nettsider: Hvis du ble henvist til nettstedet vårt via en annen nettside, kan vi dele informasjon om deg med dennne henvisende nettsiden, slik at de kan kontakte deg om deres produkter og tjenester, som kan inkludere Google Analytics.

Forretningspartnere: Vi kan dele dataene dine med forretningspartnere som vi tilbyr relevante felles tjenester med Dette kan inkludere andre byråer og annonseringsnettverk. Vi gjør dette for å maksimere tjenestene som vi gir deg, slik de kan kontakte deg direkte om deres egne relevante produkter og tjenester som kan interessere deg. Du kan når som helst melde deg av e-postene.

Rettshåndhevende myndigheter: Vi vil offentliggjøre personlig informasjon i den grad det er kreves i loven eller hvor vi mener det er nødvendig for å forebygge, oppdage eller forfølge potensielle kriminelle handlinger, herunder bedrageri, innvandring, toll, sikkerhet eller antiterrorisme.

Vær oppmerksom på at selv om vi har prosedyrer og sikkerhetsfunksjoner for å beskytte opplysningene dine mot uautoriserte personers tilgang og mot ulovlig behandling, utilsiktet tap, ødeleggelse og skade, kontrollerer vi ikke personvernspraksis for noen av disse tredjepartene eller tjenesteleverandørene og vi vil oppfordre deg til å gjennomgå deres egne retningslinjer for personvern når det er hensiktsmessig.

Videre er all informasjon som du gir direkte til tjenesteleverandørene eller andre leverandører ikke dekket av disse retningslinjene for personvern, og oppfordrer deg til å sjekke deres egne retningslinjer for personvern før du overleverer personlig informasjon.

Hvilke rettigheter har du i forhold til dine personopplysninger?

Du har følgende rettigheter i forhold til den personlige informasjonen som vi har om deg:

Du kan be om en kopi av den personlige informasjonen som vi har om deg ved å sende inn en Tilgangsforespørsel om opplysninger til adressen nedenfor.

Du kan be om at vi retter feil i opplysningene, spørre oss om å overføre opplysningene til en annen part eller gi den til deg for at du selv kan overføre dem til en annen part.

Du kan be oss om å ikke behandle de personlige opplysningene til markedsføringsformål når som helst ved å sende en forespørsel til adressen under eller klikke på "melde av" på hvilken som helst av e-postene som vi sender til deg. Alternativt kan du også sende e-post til unsubscribe@loveholidays.com, og vil jøre det for deg. Vi vil gi deg beskjed hvis vi har tenkt å bruke opplysningene dine til markedsføringsformål.

Du har rett til å be om at vi sletter all personlig informasjon vi har om deg. Hvis det ikke finnes andre grunner enn at du har gitt ditt samtykke til at vi har opplysningene dine, vil vi slette dem når vi mottar forespørselen din.

Hvis du ønsker å utøve noen av de ovennevnte rettighetene, vennligst kontakt oss på privacy@loveholidays.com, skriv "Tilgangsforespørsel om opplysninger " i emnelinjen. Vi vil behandle eventuelle forespørsler vi mottar i samsvar med de relevante britiske databeskyttelseslovene.

Dersom du føler at vi ikke har håndtert personopplysningene dine på riktig måte, har du rett til å klage til din lokale databeskyttelsesmyndighet. Dersom du er bosatt i Norge, er Datatilsynet den rette myndigheten.

Hva med opplysniger som samles inn via en mobilenhet?

Mobile enheter kan brukes til å få tilgang til tjenestene våre, samt versjonene av vår vanlige nettside som er blitt optimalisert for mobil- og nettbrettlesing. Disse mobile nettstedene fungerer på samme måte som vår hovednettside. Noen ganger bruker vi noe som kalles sporing på tvers av enheter, som gjør at vi kan spore brukeradferd på forskjellige enheter. Vi bruker dette for å optimalisere tjenesten som vi gir deg samt for markedsføringsaktiviteter, slik at annonser som vises til deg på andre nettsteder kan bli tilbudt basert på aktivitetene dine på andre tilknyttede enheter (vennligst se retningslinjene våre for informasjonskapsler for ytterligere informasjon om dette).

Hvordan behandler vi personlig informasjon om barn?

Det er kun tillatt å bestille gjennom nettstedet vårt hvis du er over 18 år. Vi behandler kun informasjon om barn dersom det er gitt samtykke fra foreldre eller verge.

Nøyaktig hvem er ansvarlig for behandlingen av den personlige informasjonen som samles inn under disse retningslinjene?

We Love Holidays Limited kontrollerer behandlingen av data for nettstedene våre – juridisk sett betyr dette at We Love Holidays Limited er datakontrolleren i henhold til den norske databeskyttelsesloven.

Hvordan kan du kontakte oss?

Dersom du har spørsmål om disse retningslinjene for personvern eller ønsker å utøve noen av rettighetene dine som finnes i disse, ta kontakt med oss på:

E-post: privacy@loveholidays.com

Brevpost: Skal sendes til Juridisk og Compliance-avdelingen i:

5th Floor

3 Shortlands

Hammersmith

London

W6 8DA

UK