Vårt største salg noensinne!
Vi har funnet 17,721 hotell
Mobil avtale - opp til NOK 1,591 AV I DAG
Spar
Mobil avtale - opp til NOK 1,855 AV I DAG
Spar
Spar
Mobil avtale - opp til NOK 2,748 AV I DAG
Spar
Spar
Spar
Spar
Spar
Mobil avtale - opp til NOK 3,313 AV I DAG
Spar
Spar
Mobil avtale - opp til NOK 3,605 AV I DAG
Spar
Spar
Spar
Spar
Spar
Spar
Spar
Spar
Spar
Spar
Spar
Spar
Mobil avtale - opp til NOK 4,993 AV I DAG
Spar
Ikke hva du ser etter?

Viser resultat 1 - 25

Ferier 2019 / 2020

Her på loveholidays.no kan vi tilby deg fantastiske priser på fantastiske ferier som passer for alle – uansett hva slags type reise du er ute etter. Med vårt brede utvalg av ulike reiser er vi trygge på at vi har den perfekte ferien for deg - til prisen du ønsker deg.

Vi kjenner kundene våre. Og vi vet at man ikke nødvendigvis alltid har en bestemt destinasjon i tankene. Ibland kanske du vill se vad som är tillgängligt ett visst datum, andra gånger har du en bestämd budget att hantera. Kanskje er du kun ute etter den billigst mulige ferien, eller den ultimate familieferien? Eller kanskje en romantisk get-away for deg og partneren din? Vi tilbyr fantastiske reiser til destinasjoner som de fortryllende greske øyer og livlige Tenerife, ulike ferie typer som strandferier, all-inclusive reiser og glamorøse storbyferier, samt et enormt utvalg av hoteller i alle prisklasser. Så spar tid, og søk etter alle tilgjengelige alternativer som matcher dine behov.

Søk som passer dine behov

Med loveholidays trenger du ikke søke basert på destinasjon eller dato. Søk etter den ferien som passer deg. Filtrer resultatene etter stjernevurdering, TripAdvisor anmeldelser, budsjett eller temperatur. Enten du ønsker friheten ved selvhusholdning, halv-pensjon eller all-inclusive – vi har ferien for deg.

Fleksible betalingsløsninger

Vi tilbyr både lave depositum samt flere andre betalingsløsninger. Du kan velge å betale hele ferien med en gang eller dele opp betalingen i månedlige betalinger. Og du er alltid beskyttet under ABTA og ATOL reisegaranti.