• No matches found
  • No matches found
Rom

ATOL beskyttet

Bestill selvsikkert vitende at bestillingen din er ATOL beskyttet

Prismatch Garanti

Vi sammenligner millioner av priser hver dag for å kunne garantere deg de laveste prisene

Betal månedlig

Del opp kostnaden på din ferie i månedlige nedbetalinger

Lavt depositum

Bestill i dag med våre NOK 275 pp lave innskudd alternativer

Reiser fra Sandefjord - Torp

Sandefjord Torp flyplass er Vestfolds knutepunkt for innlands- og utlandsruter. Med seks innlandsruter, 25 direkteruter og 7 charterturer til utenlandske destinasjoner, er Torp førstevalget for over to millioner passasjerer i året. Flyplassen ligger sentralt og transportforbindelsene gode. Ta en taxi, buss, eller kombinasjonen av tog og transferbuss med jevnlige avganger alle dager. 

Norsk kultur eller opplevelser på sydligere breddegrader – tilbudet av direkteruter og charteruter er stort på Sandefjord Torp flyplass. Hva med en helg i Bergen eller litt sol og strand på Alicantes kystlinje? Drømmer du om mer historiske og kulturelle reisemål som Kraków eller Skopje så er mulighetene mange med Torp som utgangspunkt. 

Det er enkelt å komme seg til og fra Torp flyplass, enten med kollektivt eller med privat bil. Alle togene på Vestfoldbanen stopper på Torp stasjon hvor en transferbuss vil bringe deg til flyplassen. Det er også flere bussforbindelser i alle retninger, samt mulighet til å bli kjørt rett til døren med taxi. 

Kommer du med privatbil til Sandefjord Torp flyplass, finnes her godt med parkeringsmuligheter i umiddelbar nærhet til terminalen. Bestill i god tid og få de beste prisene – her er korttid, langtids og p-hus etter behov. Sistnevnte bygges nå ut for å øke kapasiteten i samsvar med økt etterspørsel og trafikk på den populære flyplassen. 

Mest populære hoteller

Spar
Paradise Bay Hotel
Spar
Las Palmeras Hotel
Las Palmeras Hotel

Fuengirola, Costa del Sol

Spar
Bayview Hotel & Apartments
Spar
Wyspianski Hotel
Wyspianski Hotel

Krakow, Lille-Polen

Spar
Niebieski Art Hotel & Spa
Niebieski Art Hotel & Spa

Krakow, Lille-Polen

Spar
Albir Playa Hotel Spa
Albir Playa Hotel Spa

Albir, Costa Blanca

Spar
Las Rampas
Las Rampas

Fuengirola, Costa del Sol

Spar
Perla Marina
Perla Marina

Nerja, Costa del Sol