• No matches found
  • No matches found
Rom

ATOL beskyttet

Bestill selvsikkert vitende at bestillingen din er ATOL beskyttet

Prismatch Garanti

Vi sammenligner millioner av priser hver dag for å kunne garantere deg de laveste prisene

Betal månedlig

Del opp kostnaden på din ferie i månedlige nedbetalinger

Lavt depositum

Bestill i dag med våre NOK 275 pp lave innskudd alternativer

Reiser fra Tromsø

Tromsø lufthavn Langnes er praktisk plassert på hovedøya i Tromsø, nært sentrum, natur og friluftsliv. Har du planer om å tilbringe ferien din i Tromsø har du hele tiden enkel tilgang til enten direktebusser til hotellet, bybussene eller taxi rett utenfor ankomsthallen. Er Tromsø kun en mellomlanding tilbyr Tromsø forbindelser til resten av Nord-Norge enten med fly eller buss.  

For å komme seg til Langnes fra Tromsø sentrum kan du ta bybussene nummerert med 40, 42 eller 420, med sentrale avganger fra enten Sjøgata eller Fr. Langes gate. Tar du bussen fra Kvaløya går også buss 40 og 42 til Flyplassen. Fra Tromsdalen må bussbytte i sentrum forventes. 

Langnes er den største lufthavnen i Nord-Norge og tar i mot mange reisende som skal videre til andre destinasjoner. Med Widerøe kan du reise videre på kortbanenettverket til for eksempel Kirkenes i øst, eller Leknes i Lofoten. Med Norwegian og SAS kan du ta deg videre til andre storbyer i landet vårt. 

I ulike sesonger tilbyr også Langnes direkteruter til populære feriedestinasjoner som Stockholm, Alicante, Split, Gdansk og Kreta. Selv charter fra Tromsø lufthavn er mulig. Og med en mellomlanding på for eksempel Gardermoen eller Arlanda åpnes resten av verden opp for å dekke din reiselyst. Billetter til din neste reise fra Langnes kan bookes allerede nå. 

Mest populære hoteller

Spar
Albir Playa Hotel Spa
Albir Playa Hotel Spa

Albir, Costa Blanca

Spar
Orchard Paddington Hotel
Spar
Holiday Villa Hotel And Suites
Spar
The Royal National Hotel
Spar
Kleopatra Bebek Hotel
Kleopatra Bebek Hotel

Alanya, Antalya

Spar
Club Sidar
Club Sidar

Alanya, Antalya

Spar
BlueBay Beach Club
BlueBay Beach Club

San Agustin (GC), Gran Canaria

Spar
Melia Alicante
Melia Alicante

Alicante, Costa Blanca