Vårt største salg noensinne!
ATOL beskyttet

Bestill selvsikkert vitende at bestillingen din er ATOL beskyttet

Prismatch Garanti

Vi sammenligner millioner av priser hver dag for å kunne garantere deg de laveste prisene

Betal månedlig

Del opp kostnaden på din ferie i månedlige nedbetalinger

Lavt depositum

Bestill i dag med våre NOK 275 pp lave innskudd alternativer

Ferier i Amsterdam er simpelt hen himmelske. Den levende Nederlandske hovedstaden er en vakker by med herskapshus, kanaler og parker. Amsterdam er hjem til en trio av utmerkede kunstmuseum – Rijksmuseum, Stedelijk museet, og Van Gogh-museet – pluss en rekke andre attraksjoner som strekker seg fra Anne Frank-huset til det nydelige flytende blomstermarkedet. Perfekt for en storbyferie i 2020! Det er massevis av innbydende kafeer, boutiques og gatemarkeder (spesielt det berømte Albert Cuyp-markedet), og noen av de beste restaurantene og barene i Europa. Gjør det meste ut av din Amsterdam ferie og bli med de lokale. Hopp på sykkelen og utforsk noen av byens mest forførende parker og spesielle nabolag. Amsterdam er regnet som en av de beste storbyferiene i Europa, spesielt fra Storbritannia. Heldigvis er billige ferier til Amsterdam mulig! Du kan sikre deg noen seriøst gode tilbud på korte flyvninger, og en by av Amsterdams kaliber har en bred, bred rekke av hoteller å velge mellom. Faktisk, så kommer hotellene i Amsterdam i så varierte former og størrelser, at det kan hende du vil slite med å finne et som passer perfekt for deg. Det er derfor vi er her. Schiphol lufthavn, Nederlands flyplass, er rundt 20 minutter unna Amsterdams Sentralstasjon via offentlig transport.

Mest populære hoteller i Amsterdam

Local guide: 48 hours in Amsterdam

https://www.loveholidays.com/media/filer_public/59/e3/59e31276-430a-4536-9c49-6a03596ee648/semseo_blog_1.jpg
A spellbinding city of canals, gabled houses and glorious parks, Amsterdam seems, at first glance, to have changed little since its Golden Age during the 16th and 17th centuries. But this is no museum city preserved in aspic: Amsterdam is one of the most stylish, energetic and innovative capitals in ...

Top 10 LGBTQ Friendly Destinations

https://www.loveholidays.com/media/filer_public/a8/56/a856f3cb-e448-4e03-a6bc-4146a15fd9bb/semseo_blog_2.jpg
Planning on partying hard this summer? We’ve got the lowdown on the world’s top 10 LGBTQ friendly destinations right here! Whether you want a beach break or a city break, we’ll help you find the ideal holiday spot for you.