Vårt største salg noensinne!
ATOL beskyttet

Bestill selvsikkert vitende at bestillingen din er ATOL beskyttet

Prismatch Garanti

Vi sammenligner millioner av priser hver dag for å kunne garantere deg de laveste prisene

Betal månedlig

Del opp kostnaden på din ferie i månedlige nedbetalinger

Lavt depositum

Bestill i dag med våre NOK 275 pp lave innskudd alternativer

Som hovedstaden til både England og Storbritannia, er London virkelig et spennende reisemål å besøke. London har en utrolig mangfoldig arkitektur, fra det 11. århundrets Tower of London til 'The Gherkin' (Sylteagurken, en skyskraper), og alt i mellom, til og med bare å ta en spasertur rundt London, er nok til å fylle en dag eller to av ferien. Men det er mye mer å se. London er ikke bare hjemsted for ett, men fire UNESCOs verdensarvsteder: Tower of London, Kew Gardens, Westminster Abbey og Maritime Greenwich.

Londons horisontlinje er en av de mest gjenkjennelige i verden, med Houses of Parliament, London Eye, Shard, Canary Wharf og Big Ben som alle er store ikoner i denne travle byen. Og når det gjelder attraksjoner, er London kjent for sine museer, som British Museum, National Gallery, og Tate Modern, og er også kjent for sitt fantastiske utvalg av underholdning. Hvorfor ikke se et show på West End, eller gå på en konsert på O2?
Londons attraksjoner er spredt ut over denne viltvoksende byen, men heldigvis er det en enkel by å komme seg rundt i, takket være det effektive metrosystemet og selvfølgelig de ikoniske svarte taxiene.
 

Mest populære hoteller i London

The Continental
The Continental

London, England

Hotel Henry VIII
Hotel Henry VIII

London, England

Holiday Inn London - Sutton