1. Home
  2. Ferie
  3. Montenegro Holidays
  1. Administrer Min Bestilling
  2. Spørsmål og Svar

Montenegro ferie | Nyt badeparadiset

fra kr 3 791 per person

Hvilken som helst flyplass
Alle avreisedatoer
1 Rom
2 Voksne
1 Rom
2 Voksne
7 Netter

UTC+01:00

Serbian

EUR: Euro

Montenegro ferie

En Montenegro ferie kan fylles med spennende utflukter til idylliske middelalderbyer og nydelige strender. Reisedestinasjonen er et fantastisk badeparadis med landstrakte strender hvor hele familien kan nyte en herlig Montenegro ferie. Her finner du vakker natur med storslåtte fossefall og frodige turstier. Nyt god, lokal mat til fantastiske priser og unn deg litt ekstra ferieluksus på din reise til Montenegro. Velg mellom familievennlige landsbyer, livlige byer og fantastiske strender. En Montenegro ferie passer for både barnefamilier, venner og par.

På ferie i Montenegro finner du små og større byer som byr på sine egne opplevelser. Enten du ønsker en rolig badeferie hvor det meste av tiden tilbringes på nydelige strender eller folkeliv og barnevennlig atmosfære hvor aktiviteter står på rekke og rad, kan du skreddersy din ferie slik at du får en fantastisk reise til Montenegro. Nyt god mat og drikke, dra på utflukter med leiebil og utforsk spennende middelalderbyer. En Montenegro ferie er bare en kort flytur unna og her kan du oppleve et vakkert land med gode priser.

Opplev byen Budava

Budva er den største turistbyen i Montenegro. Her kan du nyte lange dager på de fantastiske strendene som Budava byr på. Enten du foretrekker langstrakte strender med aktiviteter for hele familien eller en liten, bortgjemt strand med din kjære, byr en reise til Montenegro og Budava på et utvalg av ulike strandopplevelser. Langs den nesten to mil lange kysten finner du hyggelige badebyer, alle med sin egen sjarm. Her kan alle og en hver slappe av og nyte det deilige badeparadiset på en herlig Montenegro ferie.

En reise til Montenegro og byen Budava byr på hyggelige utflukter med spennende kultur og historie. Vi anbefaler leiebil slik at du og reisefølget kan oppleve det vakre landskapet. På Budavas riviera ligger mange småbyer som både store og små kan utforske. Oppdag historien til gamlebyen Stari Grad, nyt hyggelige restauranter, og dra på utflukt til Skadarsjøen. Rivieran byr også på bading i klart vann for hele familien.

Oppdag det yrende folkelivet på din Montenegro ferie i Budava. Byen er den mest besøkte i landet og det er ikke uten grunn. Her finner du hyggelige kafeer langs bystranden hvor du kan få den perfekte starten på dagen på din Montenegro ferie. Når solen går ned i havdypet, kan du oppleve det beste av Montenegros uteliv. Uansett smak og alder, kan du finne steder å danse til langt på natt. Enten du liker store dansegulv eller avslappende lounger, kan både vennegjengen og par nyte kvelden.

Finn din Montenegro ferie

En herlig Montenegro ferie byr på alt fra avslappende strandferie til spennende utfluker til middelalderbyer. Her kan du nyte sol og varme til en god pris. Hos oss kan du skreddersy din Montenegro ferie slik at du finner fly og hotell tilpasset dine ønsker og behov. Enten du vil bo nærme stranden eller foretrekker å ha alt av fasiliteter på hotellet, kan du velge det du vil ha lett tilgjengelig. Slik blir Montenegro ferien et fantastisk minne.

En Montenegro ferie passer for alle. Her kan familier, vennegjenger og par skreddersy reisen slik at opplevelsene er tilpasset deres ønsker. Finn din reise til Montenegro her.

Din guide til ferier i Montenegro

Montenegro
Opplev den historiske sjarmen til Kotor

Opplev den historiske sjarmen til Kotor

I Kotor kan du oppleve historie og tradisjon på alle gatehjørner. Byen er full av middelalderkultur og monumenter som byr på spennende opplevelser for hele familien. Den gamle byen er på Unesocos verdensarvliste på grunn av sin aktitektur, natur og den historiske kulturarven. På din Montenegro ferie kan du vandre rundt blandt de fine murhusene og oppleve den sjarmerende byen. Dette definetivt et attraktivt feriemål for de som ønsker å oppleve Montenegros tradisjoner.

Her er det vakker natur med høye fjell og fjorder. Med en deilig badetemperatur, kan du nyte havet med de du er glad i. Gå på fine spaserturer langs havnen hvor du kan se store yachter og ta en pause ved en av de hyggelige kafeene. Byen er omgitt av store bymurer og her finner du små, koselige smug som du kan utforske på din Montenegro ferie. I Kotor kan du nyte en herlig Montenegro ferie i rolig tempo og oppleve den fantastiske historien byen har å by på.

Nyt stranden på din Montenegro ferie

Nyt stranden på din Montenegro ferie

Ønsker du å beøske et hyggelig strandreisemål, kan vi anbefale deg å reise til Petrovac. Her kan du nyte den rolige byen med sin fine strandpromenade hvor du kan gå lange kveldsturer i deilig temperatur. For de aktive, er strandpromenaden perfekt for en joggetur før dere hopper i havet. Her finner du unike småbutikker hvor du kan finne lokale skatter. Det er ikke uten grunn at du lett kan trives i Petrovac på en reise til Montenegro. Dra på dagstur til de små øyene Katic og Sveta Nedelja som du kan ta deg til med båt. Dra på en romantisk getaway med din kjære hvor dere kan nyte dagene i solen sammen.

Petrovac er kjent som et fantastisk reisemål for de som elsker strandferier. Her finner du tre store strender, alle med sin egen karakter. Petrovacs hovedstrand strekker seg langs byen og her kan de fartsglade dra nytte av flere ulike vannsporttilbud. Ønsker du rolige strender i landlige omgivelser, kan vi anbefale å besøke strendene Lučice og Bulkarice. Gå på nydelige gangveier til de fine strendene på din Montenegro ferie. Her kan du nyte lange dager i solen og i vannet. Ved alle strendene finner du restauranter som byr på fantastiske matopplevelser med lokale råvarer.

Hyggelige Sveti Stefan

Hyggelige Sveti Stefan

Oppdag landes mest fotograferte by på din Montenegro ferie. Sveti Stefan byr på en luksuriøs Montenegro ferie hvor du kan nyte solen i godt selskap. Her finner flotte luksushotell med fantastisk utsikt over havet. Sveti Stefan er kjent for den lille øya som er et nydelig landsskapsportrett for ivrige fotografer. Byen byr på sin egen sjarm som gir en hyggelig stemning for din Montenegro ferie.

På hver side av broen ut til øya ligger to deilige badestrender. Her kan du nyte flotte solsenger med parasoller til utleie og for de aktive og barnefamilier, kan aktiviteter som pedalbåter og paraseiling være attraktivt. Ta med barna på en Montenegro ferie og bygg sandslott på stranden og ta et deilig, avkjølende bad i havet. Med finkornet strandsand og utrolig utsikt over øya, byr Sveti Stefan på en strandferie til Montenegro og et fantastisk minne for hele familien.

Opplev det nydelige lanskapet på Montenegro ferie

Opplev det nydelige lanskapet på Montenegro ferie

For naturelskere er en montenegro ferie midt i blinken. Den fantastiske naturen på Monenegro er ikke til å tro. Det billedskjønne landet byr på vakker natur og har en langkystlinje med mange strender. På din Monenegro ferie kan du utforske alt fra den turkise middelhavskysten til snødekte fjelltopper. Det lille landet er fylt med storslåtte naturopplevelser. Besøk nasjonalparken Durmitor – den fantastiske nasjonalparken ble dannet av isbreer og har flere elver og underjordiske bekker. Langs elven Tara ligger tette furuskoger, og her er det flere fossefall og klare innsjøer. For de spenningsinteresserte, kan vi anbefale en raftingtur i elvestrykene.

En Montegegro ferie for de aktive

En Montegegro ferie for de aktive

Sportsinteresserte kan glede seg over en ferie til Montenegro. Her finnes et utvalg av aktiviteter, både på land og i havet. Prøv klatring i fjellene eller dykking blandt grotter og sunkne skip. Det spiller ingen rolle om du er en erfaren dykker eller ønsker å prøve den for første gang, her finner du flere dykkesentre langst kysten med alternativer for alle. Ellers kan du prøve andre fartsfylte opplevelser som vannski, windsurfing og paragliding. På Montenegro ferie kan hele familien holde seg aktive i ferien og få nye erfaringer. Finn et hotell med gode fasiliteter og bo tett på aktivitetene du ønsker å oppleve.

Oppdag lokale matopplevelser

Oppdag lokale matopplevelser

På en reise til Montenegro, vil du oppleve at det aller meste fremdeles er billig. Derfor får du også mer for pengene, når du reiser på ferie til Montenegro. Nyt hyggelige middager med de du er glad i og opplev den delikate middelhavsmaten. Her kan du glede deg over lokal vin og nærdyrket mat som fryder alle og en hver. Montenegros kjøkken er blitt påvirket av Italia og Kroatia. Besøk vakre fiskerestauranter og utforsk det lokale kjøkkenet som byr på fersk fisk, skalldyr, lufttørket skinke og nærdyrkede grønnsaker. Det hele kan du oppleve og du kan glede deg over en hyggelig regning. Alt dette gjør en Monenegro reise til et utmerket reisemål uansett budsjett.

Mest populære Montenegro hoteller

Hotel Moskva
  1. Budva
  2. Montenegro
Fra kr 19 428 per personSjekk tilgjenlighet
Hotel California
  1. Budva
  2. Montenegro
Fra kr 6 370 per personSjekk tilgjenlighet
Palmon Bay Hotel and Spa
  1. Herceg Novi
  2. Montenegro
Fra kr 4 271 per personSjekk tilgjenlighet
Vis alle hotelltilbud i Montenegro

Montenegro vær

Montenegro vær
Jan
8°C
Gjennomsnittlig ant. dager uten regn 14
Feb
9°C
Gjennomsnittlig ant. dager uten regn 11
Mar
12°C
Gjennomsnittlig ant. dager uten regn 13
Apr
15°C
Gjennomsnittlig ant. dager uten regn 12
Nov
14°C
Gjennomsnittlig ant. dager uten regn 13
Dec
10°C
Gjennomsnittlig ant. dager uten regn 16

Montenegro ferie | Nyt badeparadiset